ΕΣΠΕΜ - ΑΡΙΩΝ/ ΠΗΓΑΣΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ) !!!!!

Επέσρεψε ακμαίος ο πρόεδρος και "ανέβασε" την θερμοκρασία στα Γιαννιτσά !!!
ΣΕ ΝΕΑ  "φάση" μπήκε η κόντρα ΕΣΠΕΜ - ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ /ΠΗΓΑΣΟΣ Σ ΚΟΖΑΝΗΣ!
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε εν μέσω θέρους και αναμένεται να έχει πολλά και θερμά επεισόδια !
Στα Γιαννιτσά ενέσκηψε ο πρόεδρος μετά από πολύμηνη παραμονή στην Γερμανία και αμέσως ανέλαβε δράση .
γράφει ο IL CAPITAN
Οι δύο ομάδες που είχαν αποβληθεί από τα περσινά πρωταθλήματα και πρωτόδικα το ΑΣΕΑΔ δεν τα δικαίωσε ,αλλά προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο για ακύρωση της απόφασης η οποία απερρίφθη ως ...εκπρόθεσμη για να αποφύγουν περαιτέρω εμπλοκές με την "προεδρική" Ένωση πήγαν και κατέθεσαν τα πρόστιμα που τους είχε επιβάλει η ΕΣΠΕΜ γιατί δεν χρησιμοποιούσαν τις μπάλες που ήθελε το "διευθυντήριο" των Γιαννιτσών ,
Κατάθεσαν λοιπόν στο παρακαταθηκών το πρόστιμο αφού προηγουμένως αφαίρεσαν τα χρήματα που τους χρωστούσε η ΕΣΠΕΜ από τα Ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει αλλά και τα παράβολα που είχαν καταθέσει για συμμετοχή στα περσινά πρωταθλήματα .
Η ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΚΗ  έχει να κάνει με την αφαίρεση των παραβόλων που απαιτούν τα σωματεία αφού δεν πήραν μέρος στο πρωτάθλημα ,ενώ ο πρόεδρος θεωρεί τώρα πως πρέπει να καταπέσουν τα ποσά αυτά υπέρ της Ένωσης γιατί με δική τους υπαιτιότητα δεν πήραν μέρος στα πρωταθλήματα !
Τα σωματεία όμως έχουν στην κατοχή τους ένα έγγραφο της ΕΣΠΕΜ από τον Αύγουστο του 2016 με το οποίο η Ένωση ζητάει από τα σωματεία αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών για να επιστρέψει τα παράβολα !!!!
Έτσι και με το θερμόμετρο σκαρφαλωμένο στα ύψη άνοιξε νέος κύκλος "διαπραγματεύσεων" στα μαγευτικά Γιαννιτσά !!!!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε... 7/28/2017

Στο παρα τσακ τη γλύτωσαν, με τις βλαχομαγκιες πάλι δεν θα έπαιζαν φέτος...ας είναι καλά ο Κύριος...

Ανώνυμος είπε... 7/28/2017

Για να ξέρεις El Capitan, το έγγραφο αυτό δεν το αποδέχτηκαν τότε και πήγαν στα δικαστήρια για να πάρουν πιο πολλά! Τώρα ζητάνε λεφτά που τα αγνόησαν κάποτε όταν νόμιζαν ότι θα κερδίσουν και θα ξευτιλίσουν την Ένωση. Πίσω όμως έχει η αχλάδα την ουρά....

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.