ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΥΛΙΚΑ ;

ΣΗΜΕΡΑ  στην ΕΟΠΕ  γίνεται κάτι περίεργο αλλά άκρως Ελληνικό .
Μιλάμε για το γεγονός του "φύγε εσύ" και "ερθω εγώ" ε......καί ;
Ηρθα "εγώ" αλλά για να έρθω είπα κάποια πράγματα και αυτοί του ¨΄εδιωξαν" τους "άλλους" θέλουν να δούνε να πραγματοποιούνται.
Δεν μπορεί όλοι να δεχόμαστε τους "Τσίπρες" της πολιτικής που άλλα λένα και άλλα κάνουν ;
Δεν μπορεί να ψηφίζεις "οχι" και να γίνεται έτσι και χωρίς εξήγηση "ναί" .
Δεν μπορεί το περιβόητο "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης" να το πετάς στα σκουπίδια .
Να έρθουμε όμως στην ταμπακιέρα και να πάμε στην ΕΟΠΕ.
Η διοίκηση που εκλέχθηκε τον Δεκέμβριο υποσχέθηκε κάποια πράγματα στα σωματεία ,που εμπιστεύτηκαν τα λεγόμενα των υποψηφίων και περιμένουν την άμεση εφαρμογή τους ,ώστε να δούνε κάποια αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Πέρασαν ήδη οκτώ μήνες και αν συνυπολογίσουμε και το "μεταβατικό στάδιο" στις 3 Σεπτέμβρη κλείνει χρόνος.
Αυτός λοιπόν ο πρώτος χρόνος πήγε χαμένος σ όλα τα θέματα ,καμία μεταρρύθμιση με το πρόσχημα ότι τα πρωταθλήματα ήταν σε εξέλιξη ,τελείωσαν τα πρωταθλήματα και παραμένουν όλα στον "γύψο" που είχαν βάλει την ΕΟΠΕ οι Μαυρομάτης-Ψαρουδάκης .
Ακινησία σ όλα τα θέματα ,οι ίδιοι άνθρωποι που διαχειριζόταν την ΕΟΠΕ εκτός διοίκησης εξακολουθούν να την διαχειρίζονται και στην τελική μπαίνει το ερώτημα , οι εκλογές έγιναν για να αναβαθμιστούν οι σκιώδεις παράγοντες που κινούν τα νήματα και οι εκλεγμένοι παράγοντες να παίζουν τον ρόλο της μαριονέτας ;
Τώρα θεωρούμε οτι είναι καιρός να γίνουν οι όποιες αλλαγές είναι απαραίτητες ώστε η ΕΟΠΕ να τρέξει με το "πρόγραμμα Καραμπέτσου" που ψήφισαν τα σωματεία.
Δεν μπορείς να χτίσεις κάτι καινούργιο ή έστω να το ανακαίνισης με παλιά και φθαρμένα υλικά.
Θα πάρεις κάτι καινούργιο έστω και άπειρο για να αρχίσεις να λειτουργείς σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα.
Να το πούμε και πιό απλά οταν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι καθοδηγούσαν την προηγούμενη διοίκηση και την έφεραν σε ομολογουμένως άθλια κατάσταση δεν μπορεί οι ίδιοι άνθρωποι να σε βγάλουν εσένα απο την λάσπη .
Καλύτερα θα είναι να μην αναφερθούμε σε ονόματα για να μην μας πούνε και εμπαθείς αλλά η λίστα των υπο απόσπαση γυμναστών μας βάζει σε μαύρες σκέψεις .
Δεν μπορεί να μας λέτε οτι έχουν υπογράψει ποιοι οι γυμναστές που είναι δημόσιοι υπάλληλοι συμβόλαιο με την ομοσπονδία η οποία για να τους απομακρύνει πρέπει να τους αποζημιώσει...
Αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά ,για τον απλούστατο λόγο ότι ο δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να υπογράψει καμία σύμβαση εργασίας εν γνώσει της υπηρεσίας του με κανένα φορέα.
Αρα αυτά που λένε κοινώς είναι μπαρούφες .
Τέλος πάντων όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία εάν η λίστα των γυμναστών δεν "καθαρίσει" και να μείνουν σ αυτή άτομα νέα που μπορούν πράγματι να δουλέψουν και να φανεί άμεσα η εργασία τους στον τομέα της ανάπτυξης ή ότι άλλο τους ανατεθεί .   
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.