ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΑΡΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

Αφού αναζήτησε και διδάχθηκε κάποια από τα μυστικά του Πολωνικού volley, η Ελισσάβετ Αρνάκη επιστρέφει στην Ελλάδα και θα φορέσει τη φανέλα του Μυγδονιακού, ενισχύοντας το ρόστερ της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.

Η 20χρονη ακραία, που διακρίθηκε ως Κορασίδα λίγα χρόνια πριν με την "μητρική" της ομάδα και την οδήγησε σε επιτυχίες, θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στα πορτοκαλί έχοντας θέσει υψηλούς στόχους για την αθλητική της καριέρα που συμβαδίζουν με αυτούς της Διοίκησης του Μυγδονιακού, της κας Τρύψια Άντζυ και των κοριτσιών της.

Αν και ο αθλητισμός ήταν η καθημερινότητά της από μικρή, άργησε να ανακαλύψει το άθλημα που θα την κέρδιζε ολοκληρωτικά. Ήταν η προπονήτρια της κα Κατριλιώτη Χρυσούλα, που από την πρώτη μέρα και όλα τα υπόλοιπα χρόνια, της μετέφερε την αγάπη για το volley και που δούλεψε πολύ πάνω στις δυνατότητές της.

Ιδιαίτερα απαιτητική από τον εαυτό της και πεισματάρα, όπως έχει αποδείξει στα παρκέ αλλά και στη ζωή της, δηλώνει παίκτρια που κορυφώνει την απόδοσή της στον αγώνα και όχι στην προπόνηση. "Για εμένα είναι πολύ σημαντική η προπόνηση που συμπεριλαμβάνει την τεχνική, την τακτική αλλά και την κατάλληλη ενδυνάμωση του αθλητή. Προπονούμαι σημαίνει πως προετοιμάζομαι για οτιδήποτε μου συμβεί στον αγώνα, για να είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε δύσκολο ή όχι αντίπαλο. Χωρίς προπόνηση δεν υπάρχει αγώνας και χωρίς αγώνα δεν υπάρχει προπόνηση."
Η Ελισσάβετ ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της επιστρέφοντας στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη για σπουδές στη φυσιοθεραπεία και για να ξεχωρίσει στο volley. Σε αυτό το διαφορετικό και νέο ξεκίνημα, ο Μυγδονιακός θα αποτελεί τη νέα της οικογένεια. "Επέλεξα αυτή την ομάδα γιατί είδα στόχους, είδα θέληση για δουλειά, εισέπραξα εμπιστοσύνη και διέκρινα ισχυρούς δεσμούς
και ευχάριστο κλίμα. Αυτά είναι τα κύρια κριτήρια για εμένα, ωστόσο είμαι σίγουρη πως σε αυτές τις βάσεις θα αποδώσω και εγώ στο 100% και θα ευχαριστηθώ πραγματικά αυτό που αγαπώ."

Καλωσορίζουμε την Ελισσάβετ στον Μυγδονιακό και της ευχόμαστε αυτή η ομάδα να αποτελέσει το σημαντικότερο κεφάλαιο της ζωής της.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.