Πού πάνε τα λεφτά μας;

Του Στέφανου Λεμονίδη: Να περάσουμε στους 22 αποσπάσεις που ζήτησε η ΕΟΠΕ και δεν έχουμε πρόβλημα να είναι και 44, αρκεί να ξέρουμε τι δουλειά ανατίθεται στον καθένα και ποιος θα κρίνει το έργο τους.

Στη λίστα υπάρχουν εδώ και χρόνια μερικά άτομα, παντός κυβερνήσεως και είναι στο απυρόβλητο, ακόμη κι αυτοί που δεν πατούν το πόδι τους στην ΕΟΠΕ γιατί έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.

Όσοι ήταν και στο παρελθόν αποσπασμένοι να βρεθεί κάποιος και να μας πει ποια είναι η προσφορά του στο ελληνικό βόλει , γιατί πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο και δεν πάνε στην σχολεία, απ όπου αμείβονται. Α, κάποιοι παίρνουν και βαρβάτο επιμίσθιο.
Ας μας πει λοιπόν η ΕΟΠΕ , τι θα κάνει καθένας από τους 22, να ξέρουμε κι εμείς που είμαστε "εργοδότες" τους, γιατί η αμοιβή τους, δεν βγαίνει από το ταμείο της Ομοσπονδίας, αλλά από την τσέπη μας.
Και να γίνει αξιολόγηση για όλους. Ακόμη και για τους αμισθί προπονητές, που με τον τίτλο του ομοσπονδιακού βγάζουν χρήματα μέσω ακαδημιών, συλλόγων, καμπ και οτιδήποτε σκαρφιστεί ο κάθε επιτήδειος...Να μάθουμε ποιους παίκτες έβγαλε ο κάθε ΠΟΠ.

YΓ: Η φτώχεια του ελληνικού βόλει. Πέρασαν 30 χρόνια και τη μόνη εθνική που βραβεύουν διάφοροι φορείς είναι η Εθνική του 1987!

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.