Συνελήφθη επενδυτής ομάδας βόλεϊ

 Συνελήφθη  επενδυτής  ομάδας βόλεϊ….  για παραβάσεις και μη συμμόρφωσης σε ποινές που του είχαν επιβληθεί για φορολογικά θέματα.Στην σύλληψη του επιχειρηματία, Γιάννη Ζερβού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στήριζε οικονομικά την ομάδα μπάσκετ του Δούκα, αλλά και την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς προχώρησε η Αστυνομία, λόγω χρεών προς το Δημόσιο.
«Βόμβα» μεγατόνων στην μπασκετική ομάδα του Δούκα, καθώς ο βασικός χρηματοδότης τα τελευταία χρόνια, Γιάννης Ζερβός, συνελήφθη στην Κέρκυρα, για παραβάσεις και μη συμμόρφωσης σε ποινές που του είχαν επιβληθεί για φορολογικά θέματα. Ο επιχειρηματίας, οδηγήθηκε στη φυλακή κατόπιν σχετικής απόφασης του εισαγγελέα, καθώς η ποινή πενταετούς κάθειρξης είναι τελεσίδικη.

Ο κ. Ζερβός, έχει ζητήσει αναίρεση της ποινής από τον Άρειο Πάγο, γι’ αυτό και κυκλοφορούσε ελεύθερος, όμως από τη στιγμή που η δικαστική απόφαση είχε εκδοθεί, συνελήφθη ως φυγόποινος από την Αστυνομία.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, είχε τα δύο τελευταία χρόνια ρόλο γενικού αρχηγού και χρηματοδότη στον Δούκα, που είχε και έχει στις τάξεις του πολύ γνωστούς αθλητές (Παπαμακάριος, Καυκής, Κυρίτσης) ενώ και το μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν έχει εκτοξευτεί με πολλές και δαπανηρές για τα δεδομένα της Α2 προσθήκες.

Μένει να δούμε τι μέλει γενέσθαι όχι μόνο με τον Γιάννη Ζερβό και την περιπέτειά του με τις δικαστικές αρχές, αλλά και με τα μέλη της ομάδας που περιμένουν με αγωνία την επόμενη μέρα στον σύλλογο.
Πηγή: ΣΚΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.