ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ...ΓΙΑ ΠΑΟΚ ;

ΕΙΝΑΙ η τελευταία φωτογραφία του πρωταθλητή ΠΑΟΚ  στην Δράμα  . Οι περισσότερες αθλήτριες που έφεραν τον τίτλο αποχωρούν και ψάχνουν άλλο λιμάνι και ο ΠΑΟΚ είναι σε παρατεταμένες επαφές με ομάδα της περιοχής να συγχωνευτεί και να αποφύγει την επικίνδυνη pre league  όπου υπάρχει κίνδυνος να "κολλήσει" και καλά θα κάνει να αποφύγει Παναθηναϊκό-"ΑΕΚ .
Βέβαια το τοπίο δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο καθώς όμιλος ενδιαφερομένων ως "μπροστινοί" θέλουν να πάρουν  ομάδα που παίζει στην Α1  και στην συνέχεια να  προχωρήσουν και να συνέλθουν "εις σάρκαν μίαν " με τον ΠΑΟΚ γιατί η σημερινή διοίκηση πουλάει ακριβά .
Σε αναμονή είναι και το ποιος θα είναι ο προπονητής που θα προχωρήσει και στην επιλογή των αθλητριών που θα αποκτήσει η ομάδα  ακούγονται ονόματα αλλά ας μη τα αναφέρουμε και δημιουργήσουμε θέματα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί "γωνία" και πολλοί  .
Όλα επομένως είναι ρευστά και σίγουρα στον ΠΑΟΚ βολεύει η συγχώνευση γιατί αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν στην περιοχή αθλήτριες που να μπορούν να κάνουν την διαφορά και να ανεβάσουν την ομάδα στην Α1 ,ενώ στην άλλη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο βατά καθώς θα συγκροτηθεί ένα ρόστερ με τρεις ξένες αθλήτριες και οι υπόλοιπες τέσσερις βασικές μπορεί να αποκτηθούν από την αγορά της Αθήνας.
Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να βιαστεί ,να πάρει τις αποφάσεις του και να αρχίσει τις αναζητήσεις .

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.