ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΕ πάει και αυτή η αγωνιστική περίοδος και θα εστιάσουμε στην αγαπημένη ΚΕΠ.
Διαπιστώσαμε οτι για δεύτερη χρονιά που είσαι στο τιμόνι αυτή η επιτροπή είναι ο αδύναμος κρίκος της διοίκησης .
Καλός και χρυσός ο Χρήστος Σύλλας αλλά επιβάλλεται μία αντικατάσταση ,έστω μία αλλαγή στην επιτροπή αυτή  γιατί σου χαλάει το προφίλ της δουλειάς που γίνεται.
Μη ξεχνας οτι τον πήρες απο μεταγραφή και  ίσως εκτός απο την δική του να έφερε και κάποιες άλλες ψήφους ,αλλά αυτές που χάνεις λόγω των αποφάσεων του είναι πολλή περισσότερες στο συν-πλήν για να κάνουμε και ....ταμείο 
Είχαμε πάλι προσωπικές εξυπηρετήσεις μεταξύ του Χρήστου και άλλων παραγόντων ,προηγούμενης διοίκησης αν και ξέρει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ορκισμένοι εχθροί σου και πάντα θα είναι απέναντι σου και το άλλο και εξ ίσου σημαντικό δόθηκαν διοργανώσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που σε εξέθεσαν γιατί ότι γίνεται έχει αντίκτυπο πρόεδρε σε σένα .
Μάθε λοιπόν ότι ως προς τις φιλοξενείες  έγιναν πράματα και θάματα.
Άλλοι πλήρωσαν στο ακέραιο ,άλλοι ιμιτασιόν και άλλοι μόνο με νερά !!!!
Μία σοβαρή διοίκηση με τέτοιες αποφάσεις  δημιουργεί εικόνα μπάχαλου .
Ευχαρίστησε λοιπόν την Χρήστο για την προσφορά του ώστε οι προηγούμενοι να σταματήσουν να σε "τρυπάνε" και βγάλτε ένα τιμοκατάλογο που να ισχύει για όλες τις διοργανώσεις και να σταματήσει το παραμύθι ότι δεν ζήτησε την διοργάνωση και την δώσαμε την τελευταία στιγμή .
Να βγαίνει δια περιφοράς ο τιμοκατάλογος και όποιος ενδιαφέρεται να πάρει την διοργάνωση και στο κάτω-κάτω να έχουμε και κάποια αποκέντρωση .
Ετικέτες ,
[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.