ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΦΙΔΙΩΝ Η ΜΙΚΡΑ -ΟΧΙΕΣ-ΛΑΦΙΑΤΕΣ-ΔΕΝΤΡΟΓΑΛΙΕΣ !!!

 Βόλτες κάνουν τα φίδια μέρα-μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΕΓ Μίκρας .Η φώτο είναι σημερινή στην άσφαλτο που χωρίζει το "σπίτι της γυμανστικής"  με το Μ2 και τα γήπεδα Μπιτς βόλεϊ
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  και ανικανότητα της διοίκησης  του ΕΓ Μίκρας ,Γιώργο Διολά πρόεδρε του δ.σ έχει μετατρέψει τον χώρο σε ζωολογικό κήπο ,επικίνδυνο για τους αθλούμενους σε υπαίθριους χώρους και συγκεκριμένα στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ .
Ανάμεσα στους αθλητές κυκλοφορούν φίδια ,οχιές,λαφιάτες,δενδρογαλιές και φυσικά υπάρχει άμεσος κίνδυνος  καθώς τα ερπετά παραμονεύουν μέσα στα ψηλά χόρτα που περικλείουν  τα γήπεδα.
Επίσης ο παρακείμενος ιππικός όμιλος μετέφερε τους στάβλους των ίππων σε κοντινή απόσταση από τα  γήπεδα μπιτς βόλει και οι μυρωδιές που αναδίδονται δεν είναι οι καταλληλότερες  για τα ανοικτά πνευμόνια των αθλητών.
Τέλος υπάρχει πρόβλημα και με την άμμο .Τις τελευταίες μέρες    συμπλήρωσαν  άμμο αλλά η κατάσταση είναι τόσο άθλια με που προκαλούν μυκητιάσεις στους αθλητές στους οποίους οι προπονητές έδωσαν εντολή μετά την προπόνηση να πλένονται με μπεταντίν !!!! 
Ετικέτες ,
[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.