ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΕΒΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ανατροπή δεδομένων στα μπαράζ ανόδου στην Α2 ανδρών που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στην Καρδίτσα. Ο Εβρος Σουφλίου με επιστολή του στην ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει στα μπαράζ τα οποία ξεκίνησαν χθες Τετάρτη 9/5 αλλά στην πρεμιέρα ο Εβρος Σουφλίου είχε ρεπό.

Στην επιστολή που έστειλε ο Εβρος Σουφλίου αναφέρει πως οι αθλητές της ομάδας είναι στην πλειοψηφία τους μαθητές λυκείου που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τους και διαβάζουν κι έτσι δεν συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός για την αποστολή. Βέβαια η ομάδα του Σουφλίου θα έπρεπε να είχε ειδοποιήσει νωρίτερα, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια...

Ετσι από τις τέσσερις ομάδες που έμειναν στα μπαράζ (ΑΓΣ Ιωαννίνων, Πιερικός, ΑΕΝ Πανοράματος, ΣΠΑ Καρδίτσας) οι τρεις πρώτες θα πάρουν την άνοδο για την Α2 ανδρών.

Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Τουρνουά ανόδου Βορρά - Καρδίτσα


Τετάρτη 9 Μαΐου

ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΑΕΝ Πανοράματος 3-1 (25-18, 25-23, 22-25, 25-21)

ΑΓΣΙ (-): Μάντζιος Φ., Κυπριανός Παν., Αλεξίου, Μουζοκές, Χριστάκης, Γεωργάκης, Τάνας, Μητσόπουλος, Μάντζιος Ι., Καρατζόγλου, Στουγιάννος, Κόκκινος, Κυπριανός Π.

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (Αραμπατζής): Μπινίκος, Αραμπατζής, Θεοδωρίδης, Μάντσιος, Καρακουλάκης, Ρότα, Δανάς, Αλεξίου, Καρακουλάκης, Τοσουνίδης, Αναστασιάδης, Σβαρνάς.

ΣΠΑ Καρδίτσας - ΣΦΚ Πιερικός 2-3 (23-25, 26-24, 19-25, 25-16, 14-16)

ΣΠΑΚ (Αλεξίου): Φατόλας, Ρεζκ, Σφακιανάκης, Ντόμπρα, Χειμωνέττος, Μαλλιώρας, Θάνος, Αλεξίου, Παπαγεωργίου, Γεωργίου, Χατζατόγλου, Βαϊόπουλος, Καρράς, Αναγνώστου

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σαρρής): Στεφανίδης, Μούρτζιος, Λαμπρινός, Κουνατίδης, Παππάς, Καλιάκος, Γρηγοριάδης, Χρυσικός, Σαμαλής, Ματζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Κουτσόγιαννος, Παπαδημητρίου, Ιωαννίδης.
Ρεπό ο ΑΣΑ Έβρος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 10 Μαΐου: ΣΦΚ Πιερικός - ΑΓΣ Ιωαννίνων ΑΣΑ Έβρος - ΣΠΑ Καρδίτσας 0-3 αα, Ρεπό η ΑΕΝ Πανοράματος
Παρασκευή 11 Μαΐου: 18.30: ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΑΣΑ Έβρος 21.00: ΑΕΝ Πανοράματος - ΣΦΚ Πιερικός, Ρεπό ο ΣΠΑ Καρδίτσας
Σάββατο 12 Μαΐου: 16.30: ΑΣΑ Έβρος - ΑΕΝ Πανοράματος 19.00: ΣΠΑ Καρδίτσας - ΑΓΣ Ιωαννίνων, Ρεπό ο ΣΦΚ Πιερικός
Κυριακή 13 Μαΐου: 16.30: ΣΦΚ Πιερικός - ΑΣΑ Έβρος 19.00: ΑΕΝ Πανοράματος - ΣΠΑ Καρδίτσας, Ρεπό ο ΑΓΣ Ιωαννίνων
Ετικέτες
[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.