Τα προσφυγόπουλα έπαιξαν Βόλεϊ στο Καυταντζόγλειο! (φώτο)

Στο πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας, "Αθλούμαι , συμμετέχω, εκφράζομαι", που στην Βόρειο Ελλάδα υλοποίει η Περιφερειακή Εκπαίδευση  Κεντρικής Μακεδονίας στο Καυταντζόγλειο αθλητικό κέντρο, δίδαξαν Βόλεϊ σε παιδιά από τις προσφυγικές δομές Λαγκαδικίων και Διαβατών, οι δυο αποσπασμένοι γυμναστές στην ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σδραυκάκης και Χρήστος Πάτρας.
 Οι δυο Ομοσπονδιακοί έδειξαν τα βασικά του αθλήματος, ενώ  στη συνέχεια έπαιξαν μαζί με τα παιδιά στα δυο γήπεδα που στήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του Καυταντζογλείου.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται από τις 12 Μαρτίου και έχουν επισκεφτεί τους χώρους του σταδίου, όπου γνωρίζουν αθλοπαιδιές, ατομικά αθλήματα και πολιτιστικές δράσεις, περίπου 4.000 μαθητές Δημοτικών Σχολείων.
Στόχος του προγράμματος την ερχόμενη σχολική χρονιά να ξεκινήσει νωρίτερα και να περάσουν από το πρόγραμμα επισκέψεων  πάνω από 10.000 μαθητές και μαθήτριες από τη Β. Ελλάδα!
Σημαντική στην οργάνωση, εκτέλεση και επίβλεψη του προγράμματος, είναι η συμβολή των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Βασίλη Σπυρογιάννη, Ιωάννας Μπούζιου,  Τζίκου Αντώνη και Τζόγα Μαρία[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.