Ολοκληρώθηκε το Βόλει στο Καυτανζόγλειο!(φώτο-βίντεο)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Καινοτόμο Πρόγραμμα "Αθλούμαι Συμμετέχω Εκφράζομαι" στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο για το σχολικό έτος 2017-2018, που υλοποιήθηκε στη Βόρειο Ελλάδα από την   Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά 12 Μαρτίου2018 και είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτό 4.000 μαθητές από 70 σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, ενώ υπήρξε πρόθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από άλλες 82 σχολικές μονάδες απ΄ όλη την επικράτεια με σημαντικό αριθμό μαθητών, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή τους λόγω του περιορισμένου αριθμού των ημερομηνιών λειτουργίας του Προγράμματος.

Το Πρόγραμμα που είχε ως συμπαραστάτες το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη Διοίκηση και το προσωπικό του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια των Ομοσπονδιών: Ποδοσφαίρου, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Κλασικού Αθλητισμού, Τζούντο, Ταε Κβον Ντο - ITF, Τοξοβολίας, Ξιφασκίας, Αντισφαίρισης, Ποδηλασίας, Κωπηλασίας, της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Η υλοποίηση του Προγράμματος στηρίχθηκε στην εθελοντική υποστήριξη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, προπονητών Εθνικών ομάδων και Ολυμπιονικών, διακεκριμένων αθλητών και  φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και φυσικά πρόσωπα που με τη στήριξη τους προσέφεραν και συνέβαλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο για την υλοποίηση του Προγράμματος, μία δωρεάν προσφορά στους μαθητές, στις δύσκολες συνθήκες που διανύει η κοινωνία μας.
Η ΕΟΠΕ εκπροσωπήθηκε στο πρόγραμμα από τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Β. Ελλάδος Μπάμπη Καρασαρλίδη,  τους αποσπασμένους Κ.Φ.Α. στην Ομοσπονδία, Σδραυκάκη Παναγιώτη,  Πάτρα Χρήστο και τον ΠΟΠ Ιωάννη Πετίδη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή λήξης του προγράμματος, στο κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.