ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ;;;

Κατα γενική ομολογία όσων είδαν τους αγώνες Παμπαίδων στην Πολίχνη ο Στράτος  Απόστολος του Ολυμπιακού ήταν ο καλύτερος αθλητής των και απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των θεατών ,αλλά ο νεαρός ακραίος του Ολυμπιακού δεν είχε την χαρά να χρισθεί και επίσημα ως MVP γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι ....αποφάσισαν ...έτσι ....για να μην προκληθεί ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητών ....και αυτοί λένε πως βοηθάνε την ανάπτυξη !
"ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ " χωρίς όμως να το γνωρίζει κανείς  οτι δεν θα ανακυρήξουν MVP στους αγώνες που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα .
Η Θεσσαλονίκη το γνώριζε και δεν μπήκε καν στην διαδικασία .
Στην Λάρισα όμως που δεν ήταν ενημερωμένοι οι προπονητές ψήφισαν την Αγάπη Μπρούκς ως καλύτερη του τουρνουά.Είναι η κόρη του Φρέντυ Μπρούκς και της Ντίνας Λαμπράκη και ο υπεύθυνος ανάπτυξης Βορείου Ελλάδας Μπάμπης Καρασαρλίδης έκανε την σχετική απονομή  όπως βλέπετε και στην φώτο .
Την σχετική απονομή την πληροφορήθηκε το γραφείο τύπου της Ελπίδας και ο Ζ.Νικολαϊδης διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν έγινε το ίδιο και στην Θεσσαλονίκη και είπαν "ξερά" οτι δεν προβλεπόταν.
Ετσι "κατέβηκε" και η σχετική αναφορά που είχε γίνει και στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ .
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.