ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ;

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι ο Ιβάν Σαββίδης  έβαλε το χέρι στην τσέπη και μοίρασε απλόχερα λεφτά στο τμήμα του ανδρικού βόλεϊ αφήνοντας την διαχείριση στους "ειδικούς" σήμανε έναν πραγματικό συναγερμό και "σκούπισαν" από την αγορά ότι καλό μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη και μελλοντικά και το ενέταξαν στην ομάδα.
Θύμισαν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό που για χρόνια μάζευε ότι καλό υπήρχε στην χώρο με σκοπό να αποδυναμώσουν τις αντίπαλες ομάδες και ταυτόχρονα κυριολεκτικά έθαψαν τα όποια ταλέντα υπήρχαν.
Την ίδια τακτική ακολουθούν και τώρα οι "εντεταλμένοι" του Ιβάν και το ερώτημα είναι εάν με όλους αυτούς που μάζεψαν θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κάνει υπερομάδα ; ή θα κάνει τελικά ρωσική σαλάτα ;
Μην ξεχνάτε ότι ο πάγκος για κάθε πα΄κτη είναι βαρύς και πολύ περισσότερο η πολυκοσμία μέσα στα αποδυτήρια δημιουργεί ....καταστάσεις εκρηκτικές .
Τα νέα παιδιά στον πάγκο δεν θα αντέξουν και θα χαθούν γιαυτό καλύτερα θα ήταν να παραχωρηθούν σ άλλες ομάδες για "ωρίμανση" αφού έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ πάλι θα στηριχθεί στους ξένους οι οποίοι θα ανταγωνισθούν τον Ολυμπιακό για το τρεμπλ.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.