Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ !

Ο Μπάμπης Καρασαρλίδης ο μαχητής προπονητής με την ποντιακή επιμονή του φέρνει την ανάπτυξη στον σωστό δρόμο ,έχοντας μαζί του ως συμπαραστάτη τον Ελληνοποιημένο Βούλγαρο Δημήτρη Ιόφτσεφ .
Ποζάρουν περήφανοι γιατί πέρσι έκαναν οι δυο τους το πείραμα εν μέσω αντιρρήσεων και φέτος δικαιώθηκαν .

ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΑΝ  με απόλυτη επιτυχία τα πρωταθλήματα Παγκορασίδων και Παμπαίδων σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη που διεξήχθησαν και πάλι από το 2010 !
Τότε η διοίκηση της ΕΟΠΕ μετά από εισήγηση που δέχθηκε από τους "άμπαλους" σοφούς του αθλήματος . που επί σειρά ετών δεν έχουν βγάλει ούτε έναν παίκτη δικό τους και κατά κύριο λόγο επαγγέλλονται τους πανεπιστημιακούς δάσκαλους ...αποφάσισαν για να ....διευκολύνουν την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών να αποφεύγουν την ψυχολογική πίεση που υφίστανται κατά την διεξαγωγή κάποιων αγώνων τελικών ....και για να μην  "τραυματιστούν  " οι παιδικές ψυχούλες τους να αναστείλουν την διεξαγωγή των τελικών των εν λόγω πρωταθλημάτων .
Οι "δάσκαλοι" επινόησαν ένα σωρό τρόπων να αναπτυχθεί το βόλεϊ  όπως να παίζουν στο παιγνίδι υποχρεωτικά και για ένα σετ όλοι οι αθλητές που ήταν γραμμένοι στο ΦΑ,να μην χρησιμοποιούν λίμπερο να μην κάνουν τζαμπ σέρβις και ένα σωρό άλλες "ανακαλύψεις" που έγιναν βρόγχος στον λαιμό του αθλήματος .
Η ΕΟΠΕ του Μαυρομάτη βρήκε την  "εισήγηση" εξαιρετική και ανέστειλε τα πρωταθλήματα αφήνοντας τα παιδιά στα κρύα του λουτρού αφού δεν υπήρχε κανένας πρωταθλητής (για ψυχολογικούς λόγους) και οι αγώνες τελείωναν σε επίπεδο  ενώσεων .
Ο "άρρωστος" με την ανάπτυξη Μπάμπης Καρασαρλίδης δεν μπορούσε να δεχθεί αυτόν τον βιασμό του αθλήματος και ζητούσε από πέρσι να επανέλθει ο θεσμός ,όταν όμως προσέκρουσε σε θύρες κλειστές μαζί τον Δημήτρη Ιοφτσεφ διοργάνωσαν με επιτυχία το άτυπο πρωτάθλημα Παγκορασίδων στην Λάρισα εν μέσω διαφόρων αντιρρήσεων κάποιων ομάδων και γενικά όχι σε απόλυτο κλίμα συναίνεσης .
Το πείραμα για όσους τους ακολούθησαν ήταν ικανοποιητικό και ο Μπάμπης Καρασαρλίδης επανήλθε και με επίμονο τρόπο  ζήτησε από την επιτροπή ανάπτυξης της ΕΟΠΕ  να διεξαχθούν επίσημα τα δύο πρωταθλήματα .
Ο υπεύθυνος ανάπτυξης ΕΟΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης με τον Αγγελο Κυριακίδη (πρόεδρο) Θανάση Μαργαρίτη και Μπάμπη Καρασαρλίδη (μέλη) παρακολουθούν ικανοποιημένοι το πρωτάθλημα Παμπαίδων στη Θεσσαλονίκη .

 Η πρόταση του έγινε δεκτή και όλα έγιναν όπως έπρεπε με μία μόνο παρασπονδία που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος την επέβαλε.
Το σωστό ήταν να αναδειχθούν MVB των πρωταθλημάτων .
Στην Λάρισα ανέδειξαν στην Θεσσαλονίκη έμπλεξαν τα ....σώβρακα τους και είπαν οτι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται απο την ΕΟΠΕ  για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα άγχους μεταξύ των αθλητών !!!!
Αν είναι δυνατόν να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις -εν κρυπτώ.
Ποιος τον έχει εξουσιοδοτήσει και να ισχυρίζεται ότι πάρθηκε απόφαση από το δσ για το θέμα αυτό ;
Αυτοί οι τυφλοπόντικες που ρίχνουν κάθε μέρα μαχαιριές στο κορμί του αθλήματος πρέπει να εξαφανιστούν από το προσκήνιο .
Αρκετά με δαύτους.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.