ΠΑΤΡΑΣ "ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ-ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ"

Η επιλογή του Χρήστου Πάτρα να πάρει τα ηνία του Αρη με στοχο να τον επαναφέρει στην κανονικότητα απο τον Μιχάλη Ζορπίδη συζητήθηκε στους κύκλους του αθλήματος πως ο Χρήστος Πάτρας με πολλές προπονητικές περγαμηνές δέχθηκε να αναλάβει μιά ομάδα που θα παίξει για πρώτη φορ'α στο τοπικό πρωτάθλημα με στόχο να την επαναφέρει στην μεγάλη κατηγορία .
Ο λόγος απλός όπως μας είπε ο έμεπιρος τεχνικός "Στον Αρη χρωστάω ως παίκτης και ως προπονητής και γύρισα μετάαπο 13 χρόνια να δουλέψω και να επιστρέψουμε μαζί στην κατηγορία που ανήκει η ομάδα"
Ο Χρήστος Πάτρας αναφερόμεος στην επιστροφή του στον Αρη δήλωσε στο LIBERO VOLLEY
 
"Η επιλογή μου να αναλάβω την ομάδα που με ανέδειξε σαν προπονητή και παίχτη στην μεγάλη κατηγορία ,στην ποιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της μόνο τυχαία δεν την θεωρώ ,δυστυχώς τα τελευταία χρόνια γενικά το ανδρικό βόλεϊ έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα με αρνητικά νούμερα αθλητών οι αιτίες μάλλον θα ήθελαν ώρες ανάλυσης που δεν είναι του παρόντος .
Αυτό που προέχει  ει ναι η σταδιακή και άμεση αποκατάσταση του μεγάλου ονόματος ενός μεγάλου συλλόγου στο συγκεκριμένο άθλημα που λέγεται ΑΡΗΣ σε όλα τα επίπεδα ,έτσι ώστε να ξαναεπιστρέψει η αξιοπρέπεια ,η αξιοπιστία και το χαμένο πρεστίζ .
Ενα εγχείρημα  καθόλου εύκολο με πολλά στραβά μπροστά μου ,ξεκινάω  από το σημείο μηδέν έχω την διάθεση και την εμπειρία .

Ο Μιχάλης Ζορπίδης με έπεισε να ανάβω  όπου  τα λόγια περιττεύουν. Ε'ιναι  ένας άνθρωπος που διαχρονικά αγαπάει και κατέχει το άθλημα λατρεύει την ομάδα πονάει πραγματικά για την ομάδα που την βλέπει χαμηλά .
έχουμε τις ίδιες  απόψεις για τον τρόπο ανάκαμψης της και πιστεύω έχουμε μαζί μας όλους τους υγιώς σκεπτόμενος παλιούς συναθλητές μου ,παίκτες μου που τώρα όπως όλοι μας μεγαλώσαμε ,επιχειρηματικά βρίσκονται ψηλά.


Είμαι σίγουρος μόλις δούνε κάτι σοβαρό με όραμα θα έρθουν δίπλα μας χορηγοί και τότε να είστε σίγουροι τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 Το βασικό για μένα σαν προπονητή είναι οι εγκαταστάσεις όπου παίζουν σημαντικό ρόλο πήραμε τα τα διαβεβαίωση  ότι θα έχουμε τις απαιτούμενες παροχές και έτσι η επιλογή μου έγινε ακόμη ποιο εύκολη .
Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης του ερασιτέχνη για την εμπιστοσύνη και ζεστασιά που με υποδέχτηκαν καθώς και κάποια απλά πράγματα όπως κάποιες φωτογραφίες που πραγματικά με συγκίνησαν με πήγαν χρόνια πίσω και απλά έχω να πω ότι στο κύκλο της ζωής μου έμαθα να είμαι χρήσιμος χωρίς να ξεχνώ και να σέβομαι αυτούς που κάνουν το ίδιο απέναντι μου και τελειώνω λέγοντας ότι όποιοι ανέβουν στο πλοίο που σαλπάρει για ένα ακόμη όμορφο ταξίδι που δεν θα είναι εύκολο προς την κορυφή θα έχουν και τις ανάλογες τύχες ,κανεις δεν έχασε όταν δούλεψε για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης".
Ετικέτες
[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.