ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δύο επιστημονικές προσεγγίσεις πραγματοποίησαν οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης  με την ομιλία του Προέδρου τους κ.Μιχελή Γ. στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στις 5/12/18  και την επιστημονική ημερίδα με εισηγητή τον καθηγητή Βιομηχανικής και Κινητικού Ελέγχου κ.Γιαννικέλλη Κ. στις 30/11/18.
Την Τετάρτη 5 Δεκ 2018 στην έδρα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής ο πρόεδρος του σωματείου Μιχελής Γεώργιος μετά από πρόσκληση του καθ. του Τ.Ε.Φ.Α.Α. κ. Γαργαλιάνου Δημήτριου στα πλαίσια του μαθήματος Sports Management και συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Δημητριάδη Μάκη παρουσίασε διάλεξη με θέμα << Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικού Σωματείου>>.
Τη διάλεξη παρακολούθησαν φοιτητές του 4ου έτους που έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο μάθημα και θα κληθούν μετά την αποφοίτησή τους να απασχοληθούν σε αθλητικούς συλλόγους ή να στελεχώσουν αυτούς διοικητικά.
Με το πέρας της διάλεξης ακολούθησε συζήτηση που κατέδειξε το ενδιαφέρον των φοιτητών για την πραγματικότητα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μετά την αποφοίτησή τους.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ' ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ'
Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με θέμα ' Βιομηχανική Ανάλυση και Ποιοτική Προπόνηση στην Πετοσφαίριση' πραγματοποίησε ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης, την Παρασκευή 30/11/18 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στον πλατανότοπο Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη.
Την ευθύνη της διάλεξης είχε ο κ.Γιαννικέλλης Κωνσταντίνος, Καθηγητής της Βιομηχανικής και Κινητικού Ελέγχου, διδάκτωρ του Πολυτεχνείου της Valencia.
Παρουσιάστηκαν μετρήσεις και μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε Ελληνικές εθνικές ομάδες και πως αυτές μπορούν να δώσουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες και εφαρμογή στην ποιοτική προπόνηση στην Πετοσφαίριση.
Ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης θέλει να ευχαριστήσει τον Καθηγητή κ.Γιαννικέλη Κωνσταντίνο για την τιμή που μας έκανε να μιλήσει σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση του συλλόγου με την ευκαιρία των διαλέξεων που πραγματοποίησε την ίδια ημέρα στο διεθνές συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.