ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟ "ΣΤΟΙΧΗΜΑ"

ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΕΣ  είναι για τον Άρη οι στοιχηματικές εταιρείες από την στιγμή που δεν συνεργάζονται με τους φορείς και το σωματείο και στο τελευταίο παιγνίδι  της ομάδας για το πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ ο έφορος της ομάδας εξιστορεί πως απομάκρυνε από του Χαριλάου εκπρόσωπο στοιχηματικής εταιρίας .
 


-Για το πρόβλημα με την στοιχηματική:

Σε δύο ματς τώρα ψάχνουμε να βρούμε έναν εκπρόσωπο μιας εταιρίας που είχε λάιβ τα παιχνίδια μας. Επειδή έχουμε στείλει επιστολή στη συγκεκριμένη εταιρία, αν θέλει να διαφημιστεί στη φανέλα μας με ένα συγκεκριμένο ποσό για να έχει το δικαίωμα σαν συνεργάτης, να κάνει αυτό που κάνει τώρα παράνομα. Η απάντηση ήταν ότι δεν την ενδιαφέρει η διαφήμιση στη φανέλα του Άρη, και εμείς απαντήσαμε ότι σε περίπτωση που βρεθεί συνεργάτης της στο γήπεδο και κάνει λάιβ μετάδοση παιχνιδιού για το στοίχημα, θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Στα δύο προηγούμενα ματς, ειδικά με την ΜΕΝΤ και με τον Αία, ήταν δύσκολο λόγω της πληθώρας του κόσμου, να στιγματιστεί ο άνθρωπος και να τον βρούμε, βέβαια είχαμε κάποιες κινήσεις με την ΜΕΝΤ, αλλά δυστυχώς λόγω συνεννόησης δεν μπορέσαμε να επιληφθούμε της κατάστασης.

-Για το πως εξελίχθηκε η κατάσταση στο τελευταίο ματς:

Στο τελευταίο μας ματς τον είδαμε από την αρχή και μας το επιβεβαίωσαν κάποιοι φίλαθλοι που ήταν εκεί. Ζήτησα σε κάποια στιγμή άδεια , αφού είχα ενημερώσει από την αρχή τον διαιτητή του αγώνα ότι θα χρειαστεί να φύγω από τον πάγκο αφού εντοπιστεί ο υπαίτιος. Έφυγα από τον πάγκο και τον βρήκα. Είχαμε μια στιχομυθία έντονη. Δεν είμαστε παιδάκια. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να παίξει στις πλάτες του Άρη είναι γελασμένος. Έφυγε κακήν κακώς γιατί τον προειδοποίησα. Του εξήγησα ότι είναι καλό για τον ίδιο να φύγει, ενώ αυτός διατυμπάνιζε ότι είναι καλό να μείνει και να κάνει αυτό που έκανε παράνομα. Έφυγε μετά από πίεση σε λόγια και σε πράξεις. Το θέμα είναι ότι είναι παράνομο γιατί δεν είναι ενημερωμένη η ομοσπονδία, οι ενώσεις που υπάγονται οι ομάδες και οι ίδιες οι ομάδες.

-Για την ενημέρωση του κόσμου:

Ο Άρης είναι ένας οργανισμός που πρέπει να έχει τα μάτια του 104. Κάθε τι που είναι ενάντια στην ιστορία του Συλλόγου θα πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε και να το κυνηγάμε. Φεύγοντας ο κύριος μας απείλησε κιόλας. Αν είχαμε παραπάνω όρεξη μπορούσαν να συμβούν χειρότερα πράγματα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.