ΤΟ EXPRES ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ !-"Υπαρχει θησαυρός"!

ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ  όλη την Ελλάδα και ψάχνει ταλέντα !

Ακούγετε λίγο τρελό αλλά είναι αλήθεια .
Όταν είχε πει την άνοιξη ότι θα ξαναπάρει τους δρόμους για να δει την πρόοδο των νεαρών αθλητών κανένας δεν τον πίστεψε.
Ο Καραμπέτσος όμως έλεγε αλήθεια αφησε την καρέκλα του στην Αθήνα και ανέβηκε στην κρύα Β.Ελλάδα .
Εκεί που δεν το περίμενε κανείς την Τετάρτη εμφανίσθηκε με τους συνεργάτες του προπονητές στον Λαγκαδά και από την επομένη ξεκίνησε οδοιπορικό σε Ανατολική Μακεδονία -Θράκη-Έβρο .
Πήγαν με το βανάκι στα γήπεδα πόλεων για να δούνε και να ανακαλύψουν ταλέντα .
Στόχος της χειμερινής εξόρμησης ήταν η ανακάλυψη-αποκάλυψη αγοριών που θα συγκροτήσουν την Εθνική Παμπαίδων !
Με τους προπονητές του Ν.Θεσσαλονίκης

Δόθηκαν εντολές για ειδική διαχείριση των ταλέντων στους τοπικούς ομοσπονδιακούς και τον Φεβρουάριο όπως είπε ο πρόεδρος θα γίνει νέα αυτοψία .
Ο λόγος της εξόρμησης αφορούσε καθαρά την τεχνική κατάρτιση και αξιοποίηση των νέων αθλητών γιαυτό ο πρόεδρος είχε μαζί του τέσσερις προπονητές .
"Ταλέντα φυσικά και βρήκαμε .Στην επαρχία υπάρχει θησαυρός που πρέπει και επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε . Με τις επισκέψεις που κάνουμε δείχνουμε έμπρακτα ότι στηρίζουμε την προσπάθεια τους και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και ψάχνουμε λύσεις "
Πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής ο πρόεδρος ανέφερε " Μην τυχόν και μου πείτε ότι δεν προσέχουμε τα κορίτσια . Απλά την περίοδο αυτή και λόγω του όγκου που ασχολούνται με το βόλεϊ υπάρχουν περισσότερες επιλογές και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο ,γιαυτό επικεντρώσαμε στα αγόρια. Το ανδρικό βόλεϊ χρειάζεται περισσότερη βοήθεια ".

Πήραν τον δρόμο της επιστροφής
Αυτά και πήρε τον δρόμο της επιστροφής και όχι με bonus milia που έκαναν χρήση άλλοι και με την επισήμανση ότι στην Θεσσαλονίκη είδε περισσότερα παιγνίδια από τον Μαυρομάτη στην διάρκεια της οκταετούς θητείας του !!!
Σειρά έχει η Δ.Ελλάδα και η Πελοπόννησος  .
Στενή συνεργασία με τον υπεύθυνο ανάπτυξης Κώστα Χαριτωνίδη

Ο καλύτερος ανιχνευτής ταλέντων ο επίμονος υπεύθυνος ανάπτυξης Β.Ελλάδας Μπάμπης Καρασαρλίδης είναι ικανοποιημένος απο το πρόγραμμα που εφαρμόζει η ΕΟΠΕ βέβαιος ότι θα αλλάξει σύντομα η εικόνα στα αναπτυξιακά τμήματαΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.