ΣΤΗΝ Α2 Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ !

Η ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ  των πρωταθλημάτων εν μέσω καιρικών δυσκολιών που φρέναρε την προετοιμασία των ομάδων φέρνει με το καλήμερα στην νέα χρονιά σημαντικά  ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά σε υ'εσσερα "καυτά" παιγνίδια..
Τα "φώτα" την ημέρας στα υποβαθμισμένα πρωταθλήματα της Α2 και σε γήπεδα "κλουβιά" όπου οι γηπεδούχοι αποκτούν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους .
ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ στους Αμπελόκηπους το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των αήττητων της Ελπίδας και της ΧΑΝΘ για τον πρωταθλητή χειμώνα της Α2 Ανδρών .
Η νεανική ομάδα των γηπεδούχων θα υποδεχθεί την πιο έμπειρη ΧΑΝΘ .
Το βέβαιο είναι ότι θα γίνει σκληρή μάχη για την επικράτηση και θα μετρήσει ο ενθουσιασμός αλλά και η διαχείριση της εμπειρίας.
Οι ομάδες είναι ισοδύναμες και η μάχη θα κριθεί στο φιλέ.
Εάν κερδίσουν με καθαρό σκορ οι γηπεδούχοι περνάνε στην κορυφή και σε αντίθετη περίπτωση οι φιλοξενούμενοι χτίζουν μεγάλη διαφορά και πατάνε με το ένα πόδι στην Α1.
Ρόλο θα παίξουν οι διαιτητές ως προς την διαχείριση του αγώνα και κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο .

ΣΤΟ ΕΓ ΒΟΤΣΗ ντέρμπι και στις γυναίκες σήμερα με τον Ναύαρχο που προηγείται να υποδέχεται τα Πεύκα που καιροφυλακτούν ! Προγνωστικά σε αγώνα γυναικών δεν ισχύουν ,απλά τα Πεύκα εάν ΄χασουν χάνονται
ΕΠΙΣΗΣ σημαντικό και το παιγνίδι της Ν.Γενεάς με την Αλεξανδρούπολη αύριο στο Ασβεστοχώρι.Το αποτέλεσμα και αυτού του παιγνιδιού θα κρίνει ποια ομάδα θα μείνει στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ  και στην Καλαμάτα μεταξύ Απόλλωνα Καλαμάτας και Μεσσηνιακού με βαθμολογικό πλεονέκτημα των φιλοξενουμένων .

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.