ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ .....ΑΛΛΑ ...

ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια μας για την εκτός έδρας νίκη της Εθνικής μας ομάδα στην Πορτογαλία ,αλλά με όλο τον σεβασμό αυτούς τους ακραίους πανηγυρισμούς δεν μπορούμε να τους εγκρίνουμε .
Παράτησαν το συρτάκι του Μαρκόπουλου για το οποίο επικριθήκαμε για το σχόλιό μας και χθες παρουσίασαν αυτή την εικόνα
Ήταν μία νίκη επί μιας αδύναμης ομάδας που παίζει όπως και εμείς στην τελευταία Ευρωπαϊκή κατηγορία Εθνικών ομάδων και τουλάχιστον τα κορίτσια μας έπρεπε να σεβαστούν την έδρα της ομάδας που φιλοξένησε αυτό το παιγνίδι.
Μπορείτε να φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει σ ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο αν οι γηπεδούχοι θεατές έβλεπαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια ;
Μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας τι μπορούσε να είχε γίνει στου Ρέντη αν πανηγύριζε έτσι ο ΠΑΟΚ ή στην Μίκρα αν έβγαζαν αυτή την εικόνα τα κορίτσια του Ολυμπιακού ;
Μήν προκαλείτε .
Σεβασμός στον αντίπαλο ,όποιος και να είναι αυτός και καλά μου κορίτσια κάντε και τούμπες και ότι άλλο έρθει στο μυαλό σας αν έχετε περάσει βαθμολογικά την Σλοβενία και καταφέρετε να ανεβείτε κατηγορία .
Αφήστε λοιπόν τα πανηγύρια και τις σαμπάνιες να παγώνουν και παίξτε σοβαρά για να φθάσετε στον στόχο σας και μετά έχετε χρόνο να σκεφτείτε και να προσπαθήσετε να ανεβείτε και στην πρώτη κατηγορία !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.